Hondenhokken

Zoekt u een hondenhok waarin uw trouwe viervoeter het in de winter lekker warm heeft en in de zomer juist heerlijk koel? In onze 6 cm dik geïsoleerde hondenhokken zit uw hond in alle weersomstandigheden goed! De onderhoudsvrije en duurzame hondenhokken zijn ijzersterk en standaard voorzien van een tochtschot. Ze staan vrij van de grond op vier gegalvaniseerde pootjes en zijn gemakkelijk verplaatsbaar. Doordat ze uit één geheel bestaan en nergens naden hebben, zijn de hondenverblijven eenvoudig schoon te maken. Geschikt voor alle hondenrassen en zeer scherp geprijsd.

Prijzen standaard hondenhokken

Let op: hoogte 102 cm betreft een scharnierend plat dak, hoogte 123 cm betreft een puntdak
137cm (L) x 102 cm (B) x 123 cm (H): € 620,-
162 cm (L) x 102 cm (B) x 123 cm (H): € 720,-
179 cm (L) x 102 cm (B) x 123 cm (H): € 820,-
Dit zijn buitenwerkse maten. Prijzen ex. 21%BTW

De hondenhokken worden standaard geleverd in de kleur antraciet. Liever een andere kleur? In overleg zijn ook andere kleuren mogelijk. Wilt u eerst komen kijken? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. In onze werkplaats in Veenendaal hebben wij altijd verschillende soorten en maten hondenhokken op voorraad.

Duurzaam, geïsoleerde hondenhokken

Duurzame hondenhokken op maat

Staan uw gewenste afmetingen er niet tussen? Wilt u een breder of juist een smaller hondenhok? Een andere kleur of zelfs een ander model? Bij J+A Dierenverblijven kunt u ook terecht voor maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen voor een hondenhok op maat te bespreken. In overleg maken wij een hondenhok geheel naar uw wensen.

Bezorgen

Uw hondenhok laten bezorgen is mogelijk tegen een meerprijs. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hondenhokken