Konijnenhokken

Zoekt u een konijnenhok waarin uw konijnen het in de winter lekker warm hebben en in de zomer juist heerlijk koel? In onze 6 cm dik geïsoleerde konijnenhokken zit uw dier in alle weersomstandigheden goed! De onderhoudsvrije en duurzame konijnenhokken zijn ijzersterk en standaard voorzien van een tochtschot. Ze staan vrij van de grond op vier gegalvaniseerde pootjes en zijn gemakkelijk verplaatsbaar. Doordat ze uit één geheel bestaan en nergens naden hebben, zijn de konijnenverblijven eenvoudig schoon te maken.

Prijzen standaard konijnenhokken

137cm (L) x 102 cm (B) x 123 cm (H): € 620,-
162cm (L) x 102 cm (B) x 123 cm (H): € 720,-
Dit zijn buitenwerkse maten. Prijzen ex. 21% BTW

De konijnenhokken worden standaard geleverd in de kleur antraciet. Liever een andere kleur? In overleg zijn ook andere kleuren mogelijk. Wilt u eerst komen kijken? Neemt u dan contact met ons op om een afspraak te maken. In onze werkplaats in Veenendaal hebben wij altijd verschillende soorten en maten dierenhokken op voorraad staan.

Geïsoleerde konijnenhokken

Geïsoleerde konijnenhokken op maat

Staan uw gewenste afmetingen er niet tussen? Wilt u een breder of juist een smaller geitenhok? Een andere kleur of zelfs een ander model? Bij J+A Dierenverblijven kunt u ook terecht voor maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen voor konijnenhokken op maat te bespreken. In overleg maken wij een konijnenhok geheel naar uw wensen.

Bezorgen

Bezorgen van de duurzame konijnenhokken is mogelijk tegen een meerprijs. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.