Over J+A Dierenverblijven

De gezichten achter J+A Dierenverblijven zijn Jonny en Alex. Twee vakmannen die met veel enthousiasme een dierenhok voor u maken dat voldoet aan al uw wensen.

Geïsoleerde dierenhokken
J+A Dierenverblijven is gespecialiseerd in het maken van onderhoudsvrije, geïsoleerde dierenhokken. De ijzersterke dierenverblijven zijn zeer scherp geprijsd en geschikt voor onder andere honden, geiten, varkens, schapen of alpaca’s.

De duurzame dierenhokken zijn rondom 6 cm dik geïsoleerd en standaard voorzien van een tochtschot. Ze staan vrij van de grond op vier gegalvaniseerde pootjes en zijn eenvoudig verplaatsbaar. Doordat de dierenverblijven uit één geheel bestaan en nergens naden hebben, zijn ze goed en gemakkelijk schoon te maken.

Dierenhokken op maat
Bij J+A Dierenverblijven kunt u ook terecht voor dierenhokken op maat. In overleg realiseren wij een dierenhok geheel naar uw wensen. Diverse kleuren leverbaar.

Onderhoudsvrije schuren
J+A Dierenverblijven verkoopt niet alleen dierenhokken, maar ook onderhoudsvrije schuren met geïsoleerde bodem. Deze kant-en-klare bergingen zijn gemakkelijk verplaatsbaar en eenvoudig schoon te houden.